FAVORI-LegemaatvanElstBBQ-11
FAVORI-LegemaatvanElstBBQ-18
FAVORI-LegemaatvanElst-18juni-10
FAVORI-LegemaatvanElst-28april57
FAVORI-LegemaatvanElst-Batch2-14
FAVORI-LegemaatvanElst-Batch2-4
FAVORI-LegemaatvanElst-Batch1-40
FAVORI-LegemaatvanElst-Batch1-42
2022-07-11ROPLeersumenSchalkwijkhighres-15
FAVORI-LegemaatvanElst-Batch1-20

Kom ook werken bij Legemaat van Elst! 

Vakmanschap, teamwork en een topresultaat 

Wil jij ook werken of stage lopen bij een aannemersbedrijf dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft? Ben je ambitieus, weet je van aanpakken en wil je je ontwikkelen in je vak? Kom dan werken bij Legemaat van Elst.

We maken graag kennis met gemotiveerde vakmensen – of mensen in opleiding – die samen in ons team willen bouwen aan mooie projecten met een topresultaat. Hieronder lees je waar wij voor staan en wat het werken bij ons betekent.

Heb je na het lezen interesse, heb je vragen of wil je je aan ons voorstellen? 
Neem dan via telefoon of e-mail contact op met directeur Piet Legemaat voor een vrijblijvend gesprek.

Piet Legemaat
Mobiel: 06 2250 8155 
E-mail: piet@legemaatvanelst.nl

Vakmanschap in alle aspecten

Met zorg en aandacht je werk doen, dat is waar Legemaat van Elst voor staat. Daarom hechten we grote waarde aan vakmanschap in alle aspecten van ons werk. Van leerling tot voorman-timmerman, van stagiaire tot projectleider. Iedereen zet zich met zijn of haar expertise in om het beste resultaat voor onze klanten te bereiken.

Vanuit het timmermansvak hebben onze disciplines zich in de loop der jaren sterk ontwikkeld en uitgebreid. Specifieke, ambachtelijke kennis voor het werken binnen uiteenlopende, historische bouwstijlen combineren we met de nieuwste technieken, middelen en materialen. Die combinatie staat garant voor het ‘moderne vakmanschap’ van ons bedrijf.

Teamwork in een prettige sfeer

Alleen door goed samen te werken bereiken we het beste resultaat. We bieden een prettige werksfeer met voldoende vrijheid, want iedereen heeft het graag naar zijn zin op het werk. Collegialiteit, respect en kunnen bouwen op elkaar zijn belangrijke waarden bij ons bedrijf. Je moet goed weten wat je aan de ander hebt. In de praktijk maken we daarom vaak werkkoppels van een senior en een junior werknemer die goed bij elkaar passen en die door samen te werken goed op elkaar ingespeeld raken. Alleen zo presteren we optimaal. Natuurlijk geldt ook voor het werken met onze aanvullende partners dat we ‘naadloos’ op elkaar aansluiten. Je kunt ook lid worden van onze personeelsvereniging. Deze organiseert één of twee gezellige activiteiten per jaar waarbij ook het thuisfront wordt betrokken.

Leren van elkaar en van de praktijk

Wie leert staat niet stil. Bij Legemaat van Elst leren we van elkaar én van de praktijk. In onze goed ingerichte werkplaats of op de projectlocaties wordt waardevolle vakkennis doelbewust overgedragen van de oudere op de jongere generatie werknemers, zodat deze niet verloren gaat. Ook houden we onze werknemers met cursussen en informatiebijeenkomsten op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, technieken en regelgeving. En omdat de praktijk de beste leerschool is, evalueren we onze projecten in een tweemaandelijks overleg en bespreken we wat goed ging en wat nog beter kan. Met de opgedane kennis en ervaring kunnen we onze klanten uiteindelijk beter van dienst zijn. En daar doen we het voor. In onze goed ingerichte werkplaats krijg je ook de kans het vak op jouw volgende generatie over te dragen.

Hier een mooi voorbeeld van –beste leerschool– in de praktijk

Nieuwste technieken, materialen en materieel

Up-to-date blijven door te innoveren is essentieel binnen ons vak. Onze werknemers, zowel op kantoor als op de bouwplaats, maken dan ook gebruik van de nieuwste technieken. Denk daarbij aan ontwerpen en uitwerken in 3D, waar mogelijk in BIM. We werken met een digitale gegevensoverdracht naar de bouwplaats via smartphone en tablet, zodat de informatie altijd actueel is en miscommunicatie voorkomen wordt. We proberen onze vakmensen zoveel mogelijk te ontlasten van papieren rompslomp, zodat ze vooral kunnen doen waar ze goed in zijn.

Nieuwe materialen en methoden helpen ons efficiënter, duurzaam en energieneutraal te bouwen. Gereedschappen met slimme mogelijkheden verlichten het werk. Uiteraard maak je gebruik van ons goed onderhouden wagenpark en materieel. Kortom: het ambachtelijke werk blijft, de manier waarop we het doen verschilt van vroeger.

Werken in de regio

Ons bedrijf is sterk regionaal georiënteerd en dat heeft zo zijn voordelen. We zijn gevestigd in Woudenberg en vrijwel al onze projecten worden gerealiseerd in de regio Midden-Nederland. Dat levert besparingen op in tijd en geld, zowel voor ons als werkgever als voor de werknemers. Korte reistijden tussen huis en ons bedrijf of de projectlocatie zorgen voor minder verlies van (dure!) uren. Ook de CO2-uitstoot en de kosten van het brandstofverbruik vallen daardoor lager uit, waarmee we een steentje bijdragen aan duurzaam ondernemen. Na het werk ben je weer snel thuis voor het eten en ook dát is een onderdeel van het prettige werken bij Legemaat van Elst.