DSC_2014kl

Villa te Soest

In eerste instantie was het de bedoeling om het bestaande woonhuis bouwjaar 1965 (bungalow) grondig te renoveren en te voorzien van nieuwe installaties met de nu geldende isolatiewaarden. Bij nader onderzoek kwamen wij samen met de opdrachtgever tot de conclusie dat het beter was om een nieuwbouwplan op dit prachtige bosperceel te ontwerpen. Deze ruim opgezette villa is een ontwerp van OOK–architecten die het bouwteam zeer goed aanvulde. Mooie eyecatchers in dit ontwerp zijn het metselwerk en de kozijnen detaillering. De diverse zichtlijnen tussen de leefruimten door geven de bewoners elke dag weer diverse perspectieven wat als zeer aangenaam wordt ervaren.

 Alle partijen kijken terug op een prettige samenwerking in het ontwerp- en bouwtraject en wat dit prachtige eindresultaat opleverde.

DSC_2176kl
DSC_2014kl
DSC_2029kl
DSC_2166kl
DSC_2031kl
DSC_2203kl
DSC_2194kl
DSC_2196kl
DSC_2132kl
DSC_2028kl
DSC_2199kl
DSC_2026kl
DSC_2090kl
DSC_2093kl