P18
59

Villa te Woudenberg

Op een uniek locatie op de rand van Woudenberg, met prachtige vergezichten, mochten wij deze notariswoning realiseren. Het resultaat van een nauwe samenwerking in een hecht bouwteam met de opdrachtgever.

Voordat je de mooie woonkamer met serre binnenloopt ervaar je in de hal al de ruimte en de allure van het huis. Vanuit die serre bereik je een terras met overkapping en zicht op de weilanden.
Een notariswoning die niets te wensen overlaat. Naast een kantoor aan huis is het huis ook voorzien van alle wooncomfort en gemakken. En met het oog op een langdurig verblijf in dit droomhuis was in het pakket van ontwerpeisen -een zogeheten levensloopbestendige woning- opgenomen. Vandaar ook de realisatie van een slaapkamer en badkamer op de begane grond.

De woning is uitgebreid met een bijgebouw met ruimten voor dubbele garage, een mooi zwembad en whirlpool, sauna, wellness-ruimte voorzien van kleedkamer en douches.
In deze woning kunnen alle functies, op afstand, volledig bestuurd worden met KNX domotica en ernaast is nog een volledige geluidsinstallatie geïntegreerd.

Kortom een levensloopbestendige woning waarin je gerust oud kan worden.

23
154
59
94
198
194A
17
24
03
142
74
P18
38