Blitterswijkfotoszonderlogo1

Vrijstaande villa te Zeist

De kans dat het kavel van de buurman te koop aangeboden wordt komt maar één keer langs! We waren met deze klant in gesprek over een verbouwing toen deze situatie zich voordeed. Samen met deze klant hebben we een architectenbureau gezocht welke passend zou zijn bij hun wensen. We kwamen daarmee uit bij Atelier 3 uit Scherpenzeel. Zij hebben een prachtig ontwerp gemaakt met een vriendelijke uitstraling en toch strakke lijnen. In het straatbeeld lijkt het een gelijkwaardige woning aan de rest van de straat, maar zodra je de poort binnen komt is dat beeld gelijk verdwenen!

Deze woning is ontworpen om in geleefd te worden; alle ruimtes zijn op maat gemaakt en op het hoogste niveau afgewerkt. Dat hoge niveau zie je op veel onderdelen terug: de vloeren zijn in de hele woning als strakke gietvloeren uitgevoerd, een doorkijkhaard tussen de keuken en de woonkamer, de hele woning is met domotica te bedienen, het zwembad als een blauwe parel in de achtertuin, frisse eiken gevelbekleding met natuurlijke kleuren, een speciaal op maat gemaakt driehoek-gordijn; het is teveel om op te noemen. Alles heeft aandacht gekregen en is op elkaar afgestemd.

Het prachtige buitenterrein sluit naadloos op de woning aan en is ontworpen en aangelegd door Wencop Hoveniers uit Barneveld.

We hebben met elkaar ervaren hoe leuk bouwen kan zijn! De klanten hebben hun wensen ingebracht en als team hebben we daar de mogelijkheden voor gezocht. Goede samenwerkingspartijen zijn belangrijk, want bouwen doe je samen!

Blitterswijkfotoszonderlogo7
Blitterswijkfotoszonderlogo3
Blitterswijkfotoszonderlogo11
Blitterswijkfotoszonderlogo12
Blitterswijkfotoszonderlogo8
Blitterswijkfotoszonderlogo10
Blitterswijkfotoszonderlogo4
Blitterswijkfotoszonderlogo5
Blitterswijkfotoszonderlogo6
Blitterswijkfotoszonderlogo9
Blitterswijkfotoszonderlogo1